Αυτόματος πωλητής αυτοκινήτων…

Μέχρι τώρα μπορούσαμε να αγοράσουμε τσιπς, αναψυκτικά, προφυλακτικά και σοκολάτες από τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης. Πλέον, στην Σιγκαπούρη μπορεί κάποιος να αγοράσει και… πολυτελή αυτοκίνητα.

Η ιδέα προέκυψε μετά από μία επίσκεψη του Γκάρι Χονκ, διευθύνοντα συμβούλου της νεοσύστατης Autobaan Motors, σε ένα κατάστημα με παιχνίδια όπου πρόσεξε μία κάθετη παρουσίαση matchbox αυτοκινήτων.

Μετά από αυτό, ο Χονκ αποφάσισε να απλοποιήσει τον τρόπο αγοράς ενός πολυτελούς αυτοκινήτου δημιουργώντας έναν γυάλινο 15όροφο πύργο από 60 αυτοκίνητα Lamborghini, Bentley και Ferrari, καθώς και ορισμένα vintage μοντέλα.

Με τον τρόπο αυτό αξιοποιείται στο έπακρον η χρήση του εκθεσιακού χώρου, που σπανίζει στις πυκνοκατοικημένες περιοχές, καθώς ο επισκέπτης μπορεί να εκτεθεί ταυτόχρονα σε 60 αυτοκίνητα.

Με το πάτημα ενός κουμπιού ο ενδιαφερόμενος, που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου, μπορεί να έχει σε δύο λεπτά το αυτοκίνητο της αρεσκείας του -βλέποντας ένα σχετικό βίντεο ενώ περιμένει-, να το δοκιμάσει και εν τέλει να το αγοράσει.
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia