Το θρυλικό Nokia 3310 επιστρέφει...

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να ειπωθεί για την Nokia και συγκεκριμένα για το πιο επιτυχημένο, σε πωλήσεις, κινητό της. το 3310.

Μέσα λοιπόν στο 2017 το ιστορικό μοντέλο θα αναγεννηθεί από την τέφρα του, 17 σχεδόν χρόνια μετά, από την φινλανδική HMD Gloval Oy, την εταιρεία που απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα κυκλοφορίας κινητών τηλεφώνων που φέρουν το brand name Nokia.


Το εν λόγω κινητό απέκτησε μία νέα εμφάνιση, που ωστόσο εύλογα παραπέμπει στον προκάτοχό του, αλλά η βασική διαφορά του θα είναι στην αντοχή του καθώς θα διαθέτει μπαταρία που διαρκεί περίπου 31 ημέρες σε κατάσταση standby και 22 ώρες σε κατάσταση ομιλίας.

Πρόκειται βασικά για ένα λιτό κινητό, με το οποίο ο χρήστης θα μπορεί να κάνει τα απολύτως απαραίτητα, όπως να μπαίνει στο διαδίκτυο, όχι όμως στα social media ή να παίζει παιχνίδια  

Το νέο 3310, που θα είναι επίσης πιο ελαφρύ και πιο λεπτό, θα διαθέτει έγχρωμη οθόνη 2.4 ιντσών, κάμερα 2 MP και θύρα για κάρτα microSD. Η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2017, η δε τιμή του θα είναι ιδιαίτερα προσιτή, ενδεικτική της αγοράς στην οποία απευθύνεται, μόλις 49 ευρώ.
Νεότερη Παλαιότερη
Protopapadakis-biblia